Wat maakt bouwen met BouReno zo uniek?

Dankzij het weldoordachte en duidelijke stappenplan van BouReno wandelt u zorgeloos door uw bouwproject.

BouReno houdt rekening met nieuwe en vaak ingewikkelde wetgeving. Zo maken we bouwen eenvoudig.

We gaan voor rechtlijnige communicatie van de eerst ontmoeting tot het moment dat u binnenstapt in uw afgewerkte woning.

We houden rekening met uw budget en stijl. Bij ons is geen enkele woning identiek, maar steeds op maat ontworpen. Door die persoonlijke aanpak wordt uw huis echt uw thuis.

BouReno is bedreven in ruwbouwwerken van alle types gebouwen:

  • open villa’s
  • gesloten bebouwingen
  • appartementsgebouwen

Als ervaren aannemersbedrijf werken we vlot samen met uw architect.

We realiseren uw ruwbouw in elke mogelijke stijl. Of u nu klassiek, modern of landelijk wil bouwen, Gert Vermeiren en zijn team passen zich moeiteloos aan.

BouReno werkt uw ruwbouw verder af zodat u gegarandeerd bent van een winddichte woningbouw. BouReno werkt met vaste partners voor sanitair, elektriciteit, vernieuwbare energie, … Zo zorgen we ervoor dat kwaliteit en planning gegarandeerd worden.

Bekijk alvast enkele foto’s van een afgewerkte woningbouw. U zult zien dat Gert Vermeiren en zijn teams elke keer opnieuw instaan voor een perfecte afwerking van hun projecten.

Duurzaam bouwen is voor BouReno geen modewoord.

Waarom zou u wachten tot 2021om een BEN-woning te bouwen als u nu reeds kunt genieten van al de voordelen? Een goede E-score creëert een meerwaarde voor uw huis. Maar het is niet alleen een investering in de toekomst: u ziet het effect meteen op uw energiefactuur.

We vertellen er u graag meer over.